Medewerker Marketing & Communicatie

Company
Harvest House
Type
Job Vacancy
Location
The Netherlands
Sector
Communication and Media
Required language
Dutch, English
Area
Communication, Marketing
Website
https://www.harvesthouse.nl/werken-bij/solliciteer/medewerker-marketing-communicatie

Description

Medewerker Marketing & Communicatie

OVER HARVEST HOUSE: Dé vruchtgroentespecialist van Europa

Wij zijn Coöperatie Harvest House U.A. en wij zijn dé vruchtgroentespecialist van Europa. Met een areaal van ruim 1100 ha, 69 leden en een omzet van € 885 miljoen per jaar zijn we een van de grootste producentenorganisaties in vruchtgroenten van Nederland. We hebben een breed assortiment tomaten, paprika’s en komkommers.

We zijn echte doeners. Doen het goed, doen het gewoon, doen het op onze eigen manier en doen het vooral samen. Want samen bereiken we meer. We kennen de keten. En we kennen onze markt. We snappen de behoeften van de consument. We zijn goed in het verbinden van de juiste mensen en kennis. Samen bouwen we aan een voedselketen die relevant is in de wereld. Want wij geloven dat iedereen in de wereld toegang moet hebben tot gezond, voedzaam en lekker eten.

DE ROL: Samen zetten we onze producten op de kaart

Je gaat samen met ons marketingteam bouwen aan onze mooie merken en concepten. Samen zetten we onze producten op de kaart. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa en daarbuiten! Je vertaalt marketing- en communicatieplannen naar concrete acties en een marketingkalender. Je bedenkt en ontwikkelt concepten en campagnes voor verschillende merken en bedrijven van Harvest House.

Dat doe je uiteraard niet alleen. Je werkt samen met je collega’s op de marketingafdeling, maar je stuurt ook verschillende creatieve bureaus aan. Je beoordeelt de creatieve uitingen die zij voor ons maken. Het is belangrijk dat je de huisstijl van onze merken bewaakt. Niet alleen bij de creatieve bureaus, maar ook bij al je collega’s. Zo zorgen we voor de juiste uitstraling van ons bedrijf. Je beheert en ontwikkelt diverse communicatiemiddelen zoals presentaties, informatiebladen, folders, websites, nieuwsbrieven en ons intranet. Je schrijft en redigeert ook de teksten hiervoor.

Kortom: je biedt brede marketingondersteuning aan verschillende afdelingen van ons bedrijf. Je werkt in een jong en enthousiast team van zo’n 5 collega’s. De totale afdeling Marketing bestaat uit 13 collega’s. Je rapporteert aan de Manager Brand, Innovatie en Communicatie.

WAT IS VEREIST

 • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau met bij voorkeur een afgeronde opleiding marketing en/of communicatie
 • Je hebt affiniteit met ‘food’ en ervaring in een soortgelijke functie is een pré
 • Je bent creatief, enthousiast, resultaatgericht en weet van aanpakken
 • Je kunt goed overweg met PowerPoint en kent tools zoals Photoshop, InDesign, Canva en Mailchimp. Je hebt daarbij gevoel voor design
 • Social media kent voor jou geen geheimen
 • Je bent een kei in het schrijven van (Nederlandse) teksten
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, de Duitse taal is een pré

WAT KRIJG JE

 • 38-urige werkweek
 • 26 vakantiedagen
 • Laptop, mobiele telefoon & een reiskostenvergoeding
 • Doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden
 • Uitgebreide studiemogelijkheden
 • Iedere dag een uitgebreide en gezonde lunch

Ben je enthousiast? Solliciteer via het sollicitatieformulier op de website of stuur een mail naar sollicitaties@harvesthouse.nl

Sponsors