Programmamanager Maatschappelijke Projecten

Company
Erasmus Verbindt
Type
Job Vacancy
Location
Rotterdam
Sector
Arts & Culture, Communication and Media, History
Required language
Dutch
Area
Communication, Marketing, History, Arts & Culture
Website
https://www.eur.nl/erasmus-verbindt

Description

Beste masterstudent,

Ben je op dit moment (bijna) aan het afstuderen en op zoek naar een uitdagende en impactvolle baan? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Erasmus Verbindt (EV) is op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die als programmamanager maatschappelijke projecten, ons team komt versterken! Het is een functie voor 20 uur, en mocht je binnenkort zijn afgestudeerd kunnen we in gesprek gaan over een voltijdfuctie. 

 

Wat is Erasmus Verbindt (EV)?
Erasmus Verbindt is een impact-gedreven initiatief dat de onderwijs- en onderzoeksprogramma's van de EUR, TU-Delft en Erasmus MC verbindt met organisaties die zich inzetten voor Rotterdam, dit doen we als onderdeel van de Strategie van de EUR. Met een leuk, jong en toegewijd team zetten we ons in voor de Rotterdamse samenleving op onderwerpen als gezondheid, grootstedelijke vraagstukken, sociale ongelijkheid en duurzaamheid. Als programmamanager ben je eindverantwoordelijk voor één van de drie programmalijnen van Erasmus Verbindt.

 

Andere leuke feitjes over Erasmus Verbindt: 

  • Werken in een jong en enthousiast team van zo'n 50 gemotiveerde young professionals,  studenten en vrijwilligers
  • We hebben een prachtig kantoor, midden in de stad (inclusief dakterras)
  • EV werkt samen met alle faculteiten van de EUR!

 

Wat ga jij doen?

Als programmamanager geef je leiding aan vier enthousiaste teamleiders en hun teams. Je begeleidt de teamleider met het vinden van geschikte stakeholders en stemt samen een strategie, tijdlijn en stappenplan af waarbij je verantwoordelijk bent voor de monitoring van het proces tot aan een geslaagde uitvoering. Daarnaast ben je onderdeel van het vijfkoppige bestuur en denk je mee over de strategische koers van het initiatief. 


Enthousiast geworden? Stuur uiterlijk op zondag 14 april je cv en motivatie naar applications@erasmusverbindt.nl. Voor vragen, mail ons gerust. Ook kun je de website van Erasmus Verbindt bezoeken voor meer informatie over het initiatief en de vacature: www.eur.nl/erasmus-verbindt.

Sponsors