Traineeship Informatiemanagement

Company
Vhic
Type
Traineeship
Location
The Netherlands
Sector
Communication and Media
Required language
Dutch
Area
Communication
Website
http://www.vhic.nl/

Description

Uitdagingen in het informatiemanagement!

Je staat aan de start van je carrière. Je bent op zoek naar een uitdaging. Je bent ambitieus en enthousiast. Je wilt jezelf graag verder ontwikkelen door het opdoen van vakkennis en ervaring binnen het dynamische speelveld van informatiemanagement. Ook wil je graag deel uitmaken van een netwerk van professionals, van wie je kan leren, met wie je kan sparren en die je een frisse vernieuwende kijk bieden op informatiemanagement. Geldt dit alles voor jou? Maak dan kennis met VHIC.

De organisatie

VHIC, een organisatie met een jarenlange ervaring in het informatiemanagement. Wij hebben de expertise om organisaties zo in te richten dat er een meetbare verbetering optreedt in de informatieprocessen zodat processen, (IT)systemen en informatiebestanden goed op elkaar zijn afgestemd. Zo presteren onze klanten sneller, beter en met minder kosten. Wij doen dit op verschillende manieren: we adviseren klanten in de aanschaf van ondersteunende systemen, begeleiden hen bij de implementatie van deze systemen, begeleiden verandertrajecten, trainen medewerkers in het gebruik van systemen, leveren functioneel beheerders voor deze systemen en gaan samen met onze klanten op zoek naar praktische oplossingen.

Veel medewerkers die kozen voor VHIC, zijn inmiddels doorgestroomd naar mooie functies bij andere organisaties. Dat stemt ons trots en is een onderdeel van ons personeelsbeleid: mensen laten groeien, ook bij andere werkgevers. Er is dus ook toekomst nà VHIC, al hebben wij prima arbeidsvoorwaarden.

Wij zoeken trainees

Wij zijn op zoek naar nieuw talent voor ons traineeship informatiemanagement. Ons traineeship biedt een combinatie van vakkennis, werkervaring en coaching door professionals. Als trainee ben je onderdeel van het VHIC netwerk waarin we verschillende specialismen verenigen. Wij beschikken over grondige vakkennis op het gebied van informatiemanagement, en zijn goed bekend met zowel de papieren als de digitale kant van informatie.

Als trainee start je met een intensieve opleiding waarbij je binnen één week kennis maakt met ons dynamische vakgebied. Gedurende het traineetraject combineer je het opdoen van werkervaring met het volgen van een vakopleiding. Je maakt kennis met verschillende soorten projecten en met een diversiteit aan klantgroepen. Tijdens het traineetraject groei je door middel van werkervaring in een richting die bij jou past. Daarbij word je begeleid door ervaren collega’s.

Wij vragen een afgeronde HBO- of universitaire opleiding, met daarnaast persoonlijke kenmerken als zelfstandigheid, flexibiliteit, enthousiasme en een flinke dosis inzet. En uiteraard gedrevenheid om je in dit vakgebied verder te verdiepen.

Omdat onze klanten zich door het hele land bevinden hebben we een voorkeur voor kandidaten die woonachtig zijn in het midden van het land en die in het bezit zijn van een rijbewijs.

Selectieproces

De selectieprocedure voor het traineetraject bij VHIC verloopt als volgt: na ontvangst van je sollicitatiebrief en je CV zal een eerste selectie worden gemaakt, hierbij wordt gekeken naar je competenties, vooropleiding en je motivatie om als trainee bij ons aan de slag te willen. Op basis van deze criteria besluiten we of we je willen uitnodigen voor een intakegesprek. Hebben wij en jijzelf de indruk dat je past binnen VHIC, dan krijg je na het gesprek een uitnodiging voor een i-Matchtest. Met deze test brengen we je sterke kanten en je ontwikkelpunten in beeld en bepalen zo je geschiktheid voor het traineetraject. De uitkomst van de test dient in een later stadium als fundament en toetssteen voor je ontwikkeltraject als trainee.

Reageren

Heb je zin in een uitdagend traineetraject en een mooie start van een carrière binnen het vakgebied informatiemanagement? Stuur dan een uitgebreid cv met motivatie per e-mail naar pz@vhic.nl t.a.v. Wendy Bakker.

Sponsors