Stage: Online PR, Reputatiemanagement

Company
Mediamaze
Type
Internship
Location
Amsterdam
Sector
Communication and Media
Required language
Dutch
Area
Communication
Website
www.mediamaze.nl

Description

Stage: Online PR, Reputatiemanagement

MediaMaze is dé specialist op het gebied van “online PR”, ook wel ‘digital PR’ genoemd, en op het gebied van “online reputatiemanagement”. Wij zorgen er dus voor dat klanten regelmatig in de media komen én een goede eerste indruk maken in Google. Dit doen wij door middel van een bijzondere combinatie van “gewone” op online gerichte PR, gespecialiseerde SEO-technieken, en een breed netwerk. Hiermee boeken wij op innovatieve en creatieve wijze de beste resultaten voor onze klanten. Denk hierbij aan het beter onder de aandacht brengen van verschillende projecten van een onderneming en het positioneren van onze klanten als autoriteit binnen hun vakgebied door middel van ‘nieuwsmaken’. Maar onze werkzaamheden zorgen ook voor betere posities in de zoekresultaten en het in balans brengen van de offline reputatie met het online imago.

Bij ons krijg je vrijwel meteen verantwoordelijkheid. Zo krijg je een goede inkijk in de manier waarop PR-gemaakt wordt, nieuwsberichten online gevonden worden, en hoe wij online aanwezigheid van onze klanten monitoren en sturen. Door onze schaal krijg je tijdens je stage van alle aspecten van het werk wat te zien.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit: content creatie voor, en webredactie van, websites binnen ons beheer en allerlei PR-gerelateerde activiteiten (persberichten, interviews). Affiniteit en ervaring met schrijven is dus gewenst!

Doorlopend starten.

Jij: 

  • hebt WO-niveau, of HBO-niveau met minimaal VWO als vooropleiding;
  • spreekt en schrijft volledig foutloos Nederlands (ABN);
  • hebt affiniteit en ervaring met schrijven;
  • bent minstens 3 dagen per week beschikbaar;
  • denkt graag in oplossingen;

Wij bieden je:

  • de mogelijkheid voor een deeltijds-stage voor 3-5 maanden;
  • een ruime stagevergoeding van €750,- per maand bij een fulltime stage;
  • de mogelijkheid om door te groeien naar een regulier dienstverband;
  • een stage die goed is voor 6-12 ECTS;
  • jonge collega’s, gezellige werkomgeving in Amsterdam.

Interesse?

Stuur je sollicitatie per e-mail naar willem@mediamaze.nl. We zijn benieuwd naar je motivatie en je C.V. Daarnaast ontvangen we graag enkele teksten/artikelen die je in het verleden geschreven hebt.

Meer informatie over ons vind je op: https://www.mediamaze.nl

Sponsors