Tevo Studiebegeleiding

Company
Tevo Studiebegeleiding
Type
Job Vacancy
Location
Rotterdam
Sector
Arts & Culture, Communication and Media, History
Required language
Dutch
Area
Communication, Marketing, History, Arts & Culture
Website
http://www.tevostudiebegeleiding.nl/

Description

Tevo Studiebegeleiding verzorgt bijles en studiebegeleiding voor middelbare scholieren en universitaire studenten en heeft als missie om leerlingen in staat te stellen zelfstandig de stof te kunnen begrijpen en toe te kunnen passen. Onze focus ligt op het verschaffen van inzichten door het stellen van de juiste, sturende, vragen, niet door de stof voor te kauwen.

De bijlessen worden gegeven in Rotterdam op een openbare locatie of bij de bijles leerling thuis, afhankelijk van de voorkeuren van zowel docent als bijles leerling.

Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan? Kom werken als bijlesdocent voor Tevo Studiebegeleiding en verdien €12 per uur! Eenmaal gekoppeld aan een bijles leerling kan je zelf je uren indelen. Interesse? Kijk op https://www.tevostudiebegeleiding.nl/nieuwe-docent om je aan te melden. Vragen? Stuur ons gerust een mailtje naar info@tevostudiebegeleding.nl of bel/app naar 010 321 60 31.

Sponsors