Huiswerkbegeleiding

Company
After's Cool
Type
Job Vacancy
Location
Rotterdam
Sector
Arts & Culture, Communication and Media, History
Required language
Dutch
Area
Communication, Marketing, History, Arts & Culture

Description

AFTER'S COOL verzorgt sinds 1999 professionele onderwijskundige hulp aan kinderen van de basisschool, middelbare school en studenten. Zij zijn een dienstverlenend bedrijf waarbij de kinderen en studenten altijd centraal staan. Op de volgende gebieden richten zij hun hulp: dagelijkse huiswerkbegeleiding, bijlessen, trainingen, onderzoek, remedial teaching en studentenbegeleiding. Dit doen zij op scholen, sportclubs en op eigen locaties, in Wassenaar, Den Haag, Rotterdam, Pijnacker, Schiedam en Amsterdam.

Wil je ook een bijbaan waarin je echt iets voor een ander betekent? Lees dan snel verder!

Word huiswerkbegeleider bij AFTER'S COOL! Naast dat je een flexibele en vooral leuke bijbaan hebt, blijf je jezelf ook ontwikkelen door middel van onze trainingen en coaching. Je werkt in een gezellig team met andere studenten en deelt je kennis met onze leerlingen. Kortom: je maakt echt het verschil! Interesse? Solliciteer door jouw CV en motivatie op te sturen naar sollicitatie@afterscool.nl of check onze website!

Sponsors