Journalistieke stage

Company
Tiny Bots
Type
Job Vacancy
Location
Rotterdam
Sector
Communication and Media
Required language
Dutch, English
Area
Communication, Marketing

Description

Bijbaan of journalistieke stage: Interviews afnemen met gebruikers en zorgverleners

Tinybots ontwikkelt hulpmiddelen voor mensen met een cognitieve beperking. Zorgrobot Tessa wordt ingezet door zorgverleners ter ondersteuning van cliënten. In samenwerking met zorgaanbieders delen wij graag de ervaringen van de zorgverlener en de cliënt met Tessa om zo zorgverleners, cliënten en mantelzorgers te inspireren om Tessa en eHealth in te zetten.

Wij zoeken iemand die cliënten en zorgverleners interviewt die Tessa gebruiken om hun verhalen kan delen. Het Tinybots team spreekt met een zorgaanbieder af om het interview te doen en bevestigt met de zorgverlener en de cliënt dat ze willen meewerken waarna de afspraak gepland kan worden. De interviews zijn op locatie door heel Nederland en zijn vaak in de wijkverpleging maar kunnen ook binnen de gehandicaptenzorg of geestelijke gezondheidszorg (GGZ of RIBW) zijn. De verhalen worden gedeeld door Tinybots maar ook vaak door de zorgaanbieder op eigen kanalen of in samenwerking met online en offline publicaties. Een prachtige kans om een portfolio van persoonlijke verhalen op te bouwen en diverse cliënten en zorgverleners te spreken en te leren kennen. Het aantal interviews wisselt in de tijd, het laatste half jaar waren het 1 of 2 interviews per maand.

Ben jij...

  • Je kan goed en integer omgaan met gebruikers van Tessa. Bijvoorbeeld mensen met dementie, autisme of andere aandoeningen.
  • Je kan goed luisteren en verhalen schrijven.
  • Je kan foto's nemen die persoonlijk zijn en een verhaal vertellen.
  • Je bent proactief en representatief in het plannen van de afspraken met zorgverleners.
  • Optioneel: je kan filmen en filmpjes maken of je hebt een netwerk in de pers om de verhalen te verspreiden.

Wil jij...

  • Flexibel werken
  • Ervaring opdoen of je portfolio uitbouwen - artikelen worden extern gepubliceerd!
  • Cliënten spreken - geweldige ervaringen
  • Uit eerste hand ervaren hoe eHealth clienten en zorgverleners helpt.

Interesse of vragen? Neem contact op door een mailtje te sturen naar janwillem@tinybots.nl. Stuur gelijk je portfolio mee.

https://www.tinybots.nl/vacature/freelance-pr-journalist-interviews-afnemen-met-gebruikers-en-zorgverleners

 

Sponsors