Vrijwilligers Posities Fair Fashion Festival

Company
Young & Fair
Type
Volunteering
Location
Utrecht
Sector
Arts & Culture, Communication and Media
Required language
English
Area
Communication, Arts & Culture
Commences at
18 September 2020
Website
https://youngandfair.nl

Description

Een duurzame wereld is onze toekomst en daar zetten wij ons graag voor in! Doe jij met ons mee?

Wil je een kans om je eigen ideeën te ontplooien, een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij of een waardevolle ervaring opdoen die goed op je CV staat? Vind je het leuk om te bloggen/vloggen, of een coördinerende rol vervullen binnen een enthousiast team? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn Young&Fair, een NGO die kennis deelt over duurzaamheid en eerlijke handel. We willen jongeren inspireren om een duurzamer leven te leiden en dit doen we door toffe evenementen te organiseren en blogs, vlogs en andere info te delen op onze website en sociale media. Dit alles met een positieve insteek! Je kunt ons kennen van de Fair Fashion Festivals die we jaarlijks organiseren in Utrecht en Groningen. We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die duurzaamheid interessant vinden!

De volgende functies staan nog open:

-Coördinator Communicatieteam

-Recruiter

-Relatiebeheerder

-Bestuurslid communicatie

Heb je interesse? Klik dan hier voor meer informatie! Of stuur een mailtje naar: sollicitatie@youngandfair.nl

Hoe fair ga jij?