Marketing & communicatie stagiair

Company
EM-Cultuur
Type
Internship
Location
Amsterdam
Sector
Arts & Culture, Communication and Media
Required language
Dutch
Area
Communication, Arts & Culture
Commences at
01 September 2020
Website
https://www.em-cultuur.nl/

Description

Ben jij benieuwd hoe het is om te werken bij een marketing bedrijf in de cultuur sector? Wil jij meer leren op het gebied van marketing en communicatie en werk je graag hands-on?

EM-Cultuur

EM-Cultuur is al meer dan 30 jaar werkzaam in de culturele sector. Omdat we al zolang actief zijn in de sector weten we precies wat er speelt en wat een culturele organisatie nodig heeft. Met een vast team bieden we met onze diensten ondersteuning aan culturele organisaties bij het optimaliseren van hun online marketing & communicatie.

We hebben drie diensten waarmee we culturele organisaties ondersteunen op het gebied van online marketing & communicatie. AdreZ is een online adresbeheer/CRM systeem, AdresData is een online culturele adressendatabase met adressen die je kunt huren en MailingLijst is een e-mailmarketingsysteem voor het opmaken en versturen van nieuwsbrieven, de ‘culturele MailChimp’ met een Nederlandse helpdesk.

Stagiair(e) marketing & communicatie

We zijn op zoek naar een creatieve stagiair die ons wil ondersteunen op het gebied van Marketing & Communicatie. Je hebt relevante kennis van online marketing & social media. Ervaring en interesse in de culturele sector is een pré. We bieden een uitdagende stageplek binnen een informele werkomgeving in het hartje van Amsterdam. Start- en einddatum in goed overleg.

Wat bieden wij?

Je krijgt een gevarieerd takenpakket en we leren je onder andere:

  • Hoe je infographics, animaties en presentaties maakt
  • Hoe je social media professioneel en effectief kunt inzetten
  • Hoe je een goede nieuwsbrief maakt van opmaak tot analyse
  • De fijne kneepjes van Google Ads en Google Analytics
  • Het werken met en onderhouden van WordPress websites

Interesse? Mail een korte motivatie en je CV naar vacatures@em-cultuur.nl.